AMERICAS
USA Brasil

EUROPE
Czech Republic Spain

ASIA
China

We creëren succesvolle wasserijen

Wasgoed is een basisbehoefte voor de mens.

Bij Alliance Laundry Systems vervullen we de behoefte aan schoon, hygiënisch, rendabel wasgoed op grote schaal.

We werken samen met mensen over de hele wereld om wasserijen beter, gemakkelijker en winstgevender te maken.

Meer informatieWelke eisen stelt u aan uw wasserij

Onze merken

UniMac

Commerciële wasserijapparatuur voor slimme exploitanten die voor de hoogste prestaties en efficiëntie gaan. Innovatie op het gebied van hoogwaardige zorg voor stoffen met de nieuwe excello natreiniging.

Speed Queen

Alles wat u nodig hebt voor een kleine, drukke, winstgevende wasservice of wasserette met muntinworp. We verkopen onze commerciële, hoogwaardige machines ook als luxe wasapparatuur voor thuis.

Primus

Extreme innovatie binnen de wasserij voor hotels, restaurants, instellingen en woongemeenschappen. Softwash — revolutionair natreinigingssysteem droog-tot-droog wassen in minder dan een uur.

IPSO

Nieuwe of vervangende apparatuur voor wasserettes met zelfservice, wasserettes op locatie en kleine tot middelgrote wasserijen van horecabedrijven en in de gezondheidszorg.

Huebsch

Gebruiksvriendelijke apparaten met een robuust uiterlijk en een gebruiksvriendelijke bediening waar ondernemers weg van zijn. De range bestaat uit een groot aantal wasmachines, droogtrommels en strijkmachines.

Alliance Laundry Systems is de wereldleider onder de producenten van professionele wasserij apparatuur. In deze video wordt het verhaal achter onze passie voor wasgoed, onze klantgerichtheid en ongekende producten en diensten verteld.

Uitgelicht nieuws

Contact

Contact

Vul het onderstaande formulier in en één van onze vertegenwoordigers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.